Δελτίο Τύπου 10-11-2015

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα – Logistics 2015» που πραγματοποιήθηκε από 7 έως 9 Νοεμβρίου στο METROPOLITAN EXPO, από την o.mind creatives. O ΣΥΝΔΔΕ&L, μέσω του περιπτέρου που του παραχωρήθηκε, προώθησε δυναμικά την δράση και τις ενέργειες του καθώς και τις προσφερόμενες υπηρεσίες των εταιρειών - μελών του Συνδέσμου. Το περίπτερο μας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, όπου συνοπτικά του παρουσιάσθηκε το αντικείμενο του κλάδου και του ζητήθηκε η συνδρομή για την ενεργοποίηση του Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής και να δοθούν κίνητρα για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.

Επίσης, στο πλαίσιο των LOGI.C ’15, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μπαρμπαγιάννης μετείχε σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα συζήτησης «Η Εφοδιαστική Αλυσίδα 1 χρόνο μπροστά: τάσεις και προοπτικές με βάση τα δεδομένα της αγοράς» όπου και έγινε αναφορά στα προβλήματα που σήμερα υπάρχουν αλλά κυρίως στην ανάγκη υλοποίησης συγκεκριμένων προτάσεων που θα δώσουν ώθηση στην αγορά και κατ’ επέκταση στην εθνική μας οικονομία. Τέλος, ανακοινώθηκε η έναρξη των διαδικασιών για την υλοποίηση του Προγράμματος κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής άνεργων νέων 18-24 ετών στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics, όπου ο Σύνδεσμος συνεπικουρεί το έργο της ΕΕΔΕ, ως φορέας εκπροσώπησης του κλάδου.

 

  Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, Αθήνα - Ελλάς   +30 210 9317941-2   +30 210 9317940

Φορέας εκπροσώπησης των επιχειρήσεων διεθνούς διαμεταφοράς και παροχής υπηρεσιών Logistics.

Τακτικό μέλος του ΣΕΒ

Τακτικό μέλος της FIATA.

Τακτικό μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics.

 

Άμεση συνεργασία με φορείς παραγωγικών τάξεων (ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ, κλπ)

Λόγοι εγγραφής

  • Συνεχή και άμεση ενημέρωση
  • Επιμόρφωση των στελεχών
  • Συμμετοχή στις Επιτροπές
  • Συναντήσεις με Φορείς
  • Χρήση εντύπων της FIATA
  • Συλλογική επίλυση προβλημάτων
  • Συνεργασία, αλληλεγγύη

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".