TRANSORIENT Ltd

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τηλέφωνο: +30 210 4137465
  • Fax: +30 210 4137468
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Transorient δραστηριοποιείται στον χώρο των διεθνών μεταφορών και Logistics από το 1995, κατέχοντας μια σημαντική θέση στην αγορά, εξυπηρετώντας ένα πολύ μεγάλο, σημαντικό και επώνυμο πελατολόγιο. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η Transorient έθεσε ως στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών της και το διαρκή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και των υποδομών της. Σήμερα, η Transorient είναι μία δυναμική εταιρεία με υγιές πελατολόγιο, διαπιστευμένη κατά ISO 9001:2008 για την ποιότητα των υπηρεσιών της, με σύγχρονες υποδομές και ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης των επιχειρηματικών λειτουργιών της.

Την τελευταία 3ετια η Transorient έκανε συγκεκριμένες επιθετικές κινήσεις και προέβη σε συγκεκριμένες κινήσεις και σε μεγάλες επενδύσεις, προκειμένου να εξυπηρετήσει ακόμα καλύτερα τις νέες ανάγκες των ήδη υπαρχουσών συνεργασιών, αλλά συγχρόνως και για να αξιοποιήσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, λόγω της καλής φήμης της στην αγορά και λόγω της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης της στην μεταφορά και διαχείριση συγκεκριμένων προϊόντων για λογαριασμό μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας και πολιτικής, καθώς και οι ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρίας έγιναν αμέσως ορατά, δίνοντας έτσι μια δυναμική και μια προοπτική στην εταιρεία να πραγματοποιήσει τα νέα επενδυτικά της σχέδια και φυσικά να επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

Η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός ( ιδρυτικές αρχές ) παραμένουν μαζί με την εξειδίκευση οι βασικοί πυλώνες καθημερινότητας και ανάπτυξης στους οποίους στηρίζεται πάντα η εταιρεία για να πραγματοποιήσει όλους της τους σκοπούς.

  Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, Αθήνα - Ελλάς   +30 210 9317941-2   +30 210 9317940

Φορέας εκπροσώπησης των επιχειρήσεων διεθνούς διαμεταφοράς και παροχής υπηρεσιών Logistics.

Τακτικό μέλος του ΣΕΒ

Τακτικό μέλος της FIATA.

Τακτικό μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics.

 

Άμεση συνεργασία με φορείς παραγωγικών τάξεων (ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ, κλπ)

Λόγοι εγγραφής

  • Συνεχή και άμεση ενημέρωση
  • Επιμόρφωση των στελεχών
  • Συμμετοχή στις Επιτροπές
  • Συναντήσεις με Φορείς
  • Χρήση εντύπων της FIATA
  • Συλλογική επίλυση προβλημάτων
  • Συνεργασία, αλληλεγγύη

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".