SCHENKER SA

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τηλέφωνο: +30 210 94 94 444
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η DB Schenker είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics διεθνώς και είναι μέλος του ομίλου της DeutscheBahn AG.

Παρέχουμε υποστήριξη στο εμπόριο και τη βιομηχανία για τη διεθνή ανταλλαγή προϊόντων μέσω χερσαίων, αεροπορικών και θαλάσσιων μεταφορών, καθώς και όλες τις σχετικές υπηρεσίες logistics. 88.000 εργαζόμενοι σε περίπου 2.000 περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο επιτυγχάνουν ένα κύκλο εργασιών της τάξης των 18 δις ευρώ το χρόνο.

Ως εταιρεία που εξειδικεύεται στις χερσαίες μεταφορές, το προσεκτικά οργανωμένο δίκτυο τακτικών προγραμματισμένων δρομολογίων μας συνδέει τις βασικές οικονομικές περιφέρειες σε περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές χώρες. Είμαστε παράλληλα ικανοί να παρέχουμε λύσεις για αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές καθώς και υπηρεσίες logistics σε παγκόσμια κλίμακα. Τα ολοκληρωμένα κέντρα υπηρεσιών logistics της Schenker, τοποθετημένα σε κομβικά σημεία της παγκόσμιας ροής αγαθών εγκαθιδρύουν ένα αποτελεσματικό σύνδεσμο μεταξύ όλων των μεταφορέων, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Μία ομάδα 110 εξειδικευμένων συνεργατών, σε 4 υποκαταστήματα, προσφέρει τις υπηρεσίες της και αναδεικνύει την Schenker AE σε μία από τις ηγέτιδες εταιρίες διεθνών μεταφορών και logistics στην Ελλάδα.

  Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, Αθήνα - Ελλάς   +30 210 9317941-2   +30 210 9317940

Φορέας εκπροσώπησης των επιχειρήσεων διεθνούς διαμεταφοράς και παροχής υπηρεσιών Logistics.

Τακτικό μέλος του ΣΕΒ

Τακτικό μέλος της FIATA.

Τακτικό μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics.

 

Άμεση συνεργασία με φορείς παραγωγικών τάξεων (ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ, κλπ)

Λόγοι εγγραφής

  • Συνεχή και άμεση ενημέρωση
  • Επιμόρφωση των στελεχών
  • Συμμετοχή στις Επιτροπές
  • Συναντήσεις με Φορείς
  • Χρήση εντύπων της FIATA
  • Συλλογική επίλυση προβλημάτων
  • Συνεργασία, αλληλεγγύη

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".