Δελτίο Τύπου 05-04-2017

Στενότερη συνεργασία των οκτώ ανά τομέα Επιτροπών, με στόχο την ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων του κλάδου της διαμεταφοράς και των logistics αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics (ΣΥΝΔΔΕ&L).

Στην εκδήλωση στην οποία μετείχαν τα μέλη των Επιτροπών (Χερσαίων Μεταφορών και Οικοσκευών, Θαλασσίων Μεταφορών, Αεροπορικών Μεταφορών, Logistics, Φοροτεχνικών θεμάτων, Aσφαλιστικών θεμάτων, Τελωνειακών θεμάτων και Βορείου Ελλάδας), ο νέος πρόεδρος του ΣΥΝΔΔΕ&L κ. Μανώλης Βιτσαράς επεσήμανε την σημασία που προσδίδει στο έργο των Επιτροπών και την στενή μεταξύ τους συνεργασία με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την διευθέτηση των προβλημάτων του κλάδου. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν σε έναν εποικοδομητικό και  ουσιαστικό διάλογο, ενώ ομόφωνη ήταν η απόφαση παρόμοιες συναντήσεις να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Επιγραμματικά τα θέματα που καταγράφηκαν κατά την πρώτη συνάντηση : αδειοδότηση αποθηκών, ασφαλιστική /εγγυητική ευθύνη των εταιρειών-μελών σε εθνική και διεθνή μεταφορά, πολεοδόμηση της ζώνης χονδρεμπορίου του Δήμου Ασπροπύργου, χερσαία και θαλάσσια διακίνηση επικινδύνων εμπορευμάτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι ελεύθερες ζώνες εμπορίου, cluster στον τομέα της εσωτερικής εθνικής διακίνησης, city logistics, οργάνωση συναντήσεων με τα μέλη του Συνδέσμου και φορείς που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη και τέλος διοργάνωση σεμιναρίων για θέματα εφοδιαστικής. 

  Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, Αθήνα - Ελλάς   +30 210 9317941-2   +30 210 9317940

Φορέας εκπροσώπησης των επιχειρήσεων διεθνούς διαμεταφοράς και παροχής υπηρεσιών Logistics.

Τακτικό μέλος του ΣΕΒ

Τακτικό μέλος της FIATA.

Τακτικό μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics.

 

Άμεση συνεργασία με φορείς παραγωγικών τάξεων (ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ, κλπ)

Λόγοι εγγραφής

  • Συνεχή και άμεση ενημέρωση
  • Επιμόρφωση των στελεχών
  • Συμμετοχή στις Επιτροπές
  • Συναντήσεις με Φορείς
  • Χρήση εντύπων της FIATA
  • Συλλογική επίλυση προβλημάτων
  • Συνεργασία, αλληλεγγύη

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".