NAVICON SA

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τηλέφωνο: 210 4115837 / 841 /410
  • Fax: 210 4115837
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Εταιρεία

Ιδρύσαμε την εταιρεία Navicon το 2002 στον Πειραιά. Βασική δραστηριότητα στα πρώτα  χρόνια λειτουργίας μας ήταν η συγκομιδή και διανομή εμπορευμάτων εντός της Ευρώπης  και της Ελλάδας. Με σταθερά βήματα καταφέραμε να εδραιωθούμε στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών. Όμως δεν μείναμε εκεί, το πάθος για τις μεταφορές-logistics και η ικανοποίηση που αντλούμαι από την άρτια εξυπηρέτηση όλων των συνεργατών, μας έδωσαν το έναυσμα να ανοιχτούμε σε νέους ορίζοντες. Φτάνοντας στο σημείο να καλύπτουμε όλο το φάσμα των τρόπων συνδυασμένης μεταφοράς από και προς τις 5 ηπείρους.

Με σταθερό προσανατολισμό στους επιχειρηματικούς μας στόχους, σε συνδυασμό με την εξασφάλιση του χαμηλότερου δυνατού κόστους, την αξιόπιστη πληροφόρηση και την άμεση εξυπηρέτηση, καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε επαρκώς στις ανάγκες των συνεργατών μας, βασιζόμενοι σε ένα εξατομικευμένο μοντέλο. Έτσι, εγγυούμαστε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης «από πόρτα σε πόρτα» προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε συνεργάτη. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις μεταφορές, ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης, διακίνησης εμπορευμάτων και αξιόπιστες λύσεις αναφορικά με την διαχείριση όλης της τροφοδοτικής αλυσίδας των συνεργατών μας.

Από την ίδρυση μας καταφέρνουμε να αυξάνουμε σταθερά τις δραστηριότητες μας, διατηρώντας μια πελατοκεντρική στρατηγική. Επιπλέον, δεσμευόμαστε για την μακροπρόθεσμη εξέλιξη του προσωπικού μας, ενώ παράλληλα έχουμε ένα ολοκληρωμένο μοντέλο για την επιλογή, εξέλιξη, αξιολόγηση και αύξηση των προμηθευτών μας.

Επιπροσθέτως, το προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από νέους συνεργάτες με ενέργεια, θέληση, και βλέψεις για το μέλλον. Οι οποίοι με αμείωτο ενθουσιασμό, βρίσκονται σε μια διαρκή διαδικασία κατάρτισης παραμένοντας πάντα ενήμεροι για τυχόν νέες εξελίξεις και καινοτομίες. Ενώ, μαζί με τη συμπαγή ομάδα ανταποκριτών και εγχώριων συνεργατών καταφέρνουμε να καταστήσουμε την αξιοπιστία του service και της πληροφόρησης προβλεπόμενη υπόθεση.

Τέλος, για να αντιμετωπίσουμε τους διαρκώς αυξανόμενους όγκους σε ένα πιο απαιτητικό περιβάλλον , βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας, επενδύσαμε σε ειδικό λογισμικό, το In House Forwarding, που δίνει την δυνατότητα για λύσεις μεταφορών προσαρμοσμένες ακριβώς στις ανάγκες των συνεργατών μας.

  Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, Αθήνα - Ελλάς   +30 210 9317941-2   +30 210 9317940

Φορέας εκπροσώπησης των επιχειρήσεων διεθνούς διαμεταφοράς και παροχής υπηρεσιών Logistics.

Τακτικό μέλος του ΣΕΒ

Τακτικό μέλος της FIATA.

Τακτικό μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics.

 

Άμεση συνεργασία με φορείς παραγωγικών τάξεων (ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ, κλπ)

Λόγοι εγγραφής

  • Συνεχή και άμεση ενημέρωση
  • Επιμόρφωση των στελεχών
  • Συμμετοχή στις Επιτροπές
  • Συναντήσεις με Φορείς
  • Χρήση εντύπων της FIATA
  • Συλλογική επίλυση προβλημάτων
  • Συνεργασία, αλληλεγγύη

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".