Γενική Συνέλευση 2024, Ευχαριστήρια Επιστολή

Την Τετάρτη 24/1/2024  πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στο Ξενοδοχείο AMALIA ATHENS.

H συμμετοχή ξεπέρασε το 58% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του Συνδέσμου!

Οι εργασίες της Συνέλευσης ξεκίνησαν με χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Ασπροπύργου κ. Γιάννη Ηλία, ο οποίος αφενός αναγνώρισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες του κλάδου, που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου του, αφετέρου δεσμεύτηκε να συνδράμει ο ίδιος ως αιρετός δημοτικός άρχοντας, μαζί με το νέο Δημοτικό συμβούλιο, με όλες τους τις δυνάμεις, για την βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στα όρια του Δήμου.

Στην συνέχεια προσήλθε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών & Υποδομών, κ. Ιωάννης Ξιφαράς, ο οποίος και αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στον κλάδο όπως εκσυγχρονισμός στόλου, βελτίωση υποδομών και υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους εργαζόμενους στον κλάδο.

Έναν πολύ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Κώστας Καλογεράκος για τις προσφερόμενες υπηρεσίες από  GREENWOODS – ALLIANZ (χορηγός της εκδήλωσης).

Επίσης σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν όλα τα μέλη του Δ.Σ. με ευχές για την νέα χρονιά και αναφορά σε θέματα αρμοδιοτήτων τους.

Ακολούθησε παρουσίαση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2023 από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και ενημέρωση για τους στόχους του 2024

 

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε αναλυτικός οικονομικός απολογισμός του έτους 2023 και προϋπολογισμός του τρέχοντος έτους, οι οποίοι ψηφίστηκαν ομόφωνα από όλους τους παριστάμενους.

Ακολούθησε η βράβευση στελεχών από τις εταιρείες – μέλη μας που έχουν συμπληρώσει 25 έτη προϋπηρεσία στον κλάδο και φυσικά πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας.

 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα cocktail /δείπνο για όλους τους συμμετέχοντες.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

Νίκος Αργυρίδης                                    Βασίλης Ηλιάδης

Πρόεδρος Δ.Σ.                                      Γενικός Γραμματέας Δ.Σ.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

PHOTO GALLERY LINK

 

  Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, Αθήνα - Ελλάς   +30 210 9317941-2   +30 210 9317940

Φορέας εκπροσώπησης των επιχειρήσεων διεθνούς διαμεταφοράς και παροχής υπηρεσιών Logistics.

Τακτικό μέλος του ΣΕΒ

Τακτικό μέλος της FIATA.

Τακτικό μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics.

 

Άμεση συνεργασία με φορείς παραγωγικών τάξεων (ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ, κλπ)

Λόγοι εγγραφής

  • Συνεχή και άμεση ενημέρωση
  • Επιμόρφωση των στελεχών
  • Συμμετοχή στις Επιτροπές
  • Συναντήσεις με Φορείς
  • Χρήση εντύπων της FIATA
  • Συλλογική επίλυση προβλημάτων
  • Συνεργασία, αλληλεγγύη

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".